Uw kunst in vertrouwde handen:

doe de identiteitscheck

U heeft binnenkort een afspraak met een arthandler van Imming Logistics Fine Art. Wanneer u hem welkom heet mag er geen enkele twijfel zijn over wie u voor zich heeft. U verleent hem namelijk toegang tot uw locatie en vertrouwt hem de kunst toe. Doe daarom eenvoudig en geheel contactloos de identiteitscheck.

De identiteitscheck in 3 stappen

Voordat u de identiteitscheck uitvoert:
Een arthandler komt uitsluitend op afspraak. U dient eerst intern na te gaan of deze afspraak bekend is. De contactpersoon van uw organisatie, die betrokken is geweest bij het maken van de afspraak, is daarom de aangewezen persoon om de controle verder uit te voeren. 


STAP 1 - Een arthandler van Imming Logistics Fine Art draagt een identificatiepas bij zich met op de achterzijde een QR-code. Scan de QR-code met de camera van uw telefoon of door middel van een QR-applicatie en u wordt doorgelinkt naar een webpagina van Imming Logistics Fine Art. Let op: de webpagina waar u naartoe geleid wordt is beveiligd, te zien aan het slotje in de browser. Controleer of het webadres begint met https://www.imminglogistics.nl.


STAP 2 - Controleer of er op deze pagina een groen vinkje staat . Dit bevestigt dat deze pas toebehoort aan een medewerker van Imming Logistics Fine Art.


STAP 3 - Voer een extra controle uit met het rijbewijsnummer van de arthandler en een visuele controle aan de hand van de foto. Komt deze informatie overeen? Dan kunt u de arthandler nu toegang verlenen tot uw locatie.

Wij adviseren dat u de identiteitscheck onderdeel laat zijn van uw veiligheidsprotocol.

Twijfelt u over de identiteit van de chauffeur / arthandler?

Neem direct contact met ons op via uw vaste contactpersoon of bel +31(0) 229 220225