arrow_drop_up arrow_drop_down
Aangenaam kennis te maken

OVER ONS

De kunst van flexibiliteit en Noord-Hollandse nuchterheid

Imming Logistics Fine Art is een gespecialiseerd kunsttransportbedrijf in het Westfriese De Goorn, gelegen tussen Alkmaar en Hoorn. Wij leggen ons toe op het transport van kunst en andere waardevolle objecten. Met een team van enthousiaste en gedreven arthandlers, project coördinatoren en planners werken wij dagelijks aan logistieke oplossingen omtrent tentoonstellingen, beurzen, in- en uithuizingen of enkele transporten. Dit doen wij voor diverse opdrachtgevers waaronder overheidsinstellingen, kunstenaars, kunstverzamelaars, galeries en vooraanstaande musea in binnen- en buitenland. Onze werkwijze kenmerkt zich door een pragmatische en flexibele aanpak, met oog voor detail en kwaliteit.

De dagelijkse leiding

Met ruim 25 jaar ervaring in kunsttransport en bijbehorend projectmanagement beschikt Hans Imming over een wijdverspreid netwerk in logistiek en in de kunstwereld in algemene zin. Zowel nationaal als internationaal. Met Katrien Blokland, van oorsprong Communicatiewetenschapper en ondernemer, startte hij begin 2013 Imming Logistics Fine Art. Samen hebben ze de dagelijkse leiding over het team.

Ons projectteam

Arjen
Weel

Transport Planner

Natasja
Rood

Project Coördinator

Robin

van Reijsen

Project Coördinator

 Marloes

Sijm

Project Coördinator

Onze arthandlers

Tom

Koster

Arthandler

John
Heiman

Arthandler

Sjors
Tros

Arthandler

Merijn
Veldhuisen

Floor Coördinator

Sonil
Bhugwansing

Arthandler

Mats
van Liempd

Arthandler

Clarence
Bos

Arthandler


Onze administratie en ondersteuning

Sytske

Snijders

Financieel Medewerker

Thomas

Blaauw

Stagiair

Kom werken bij Imming Logistics Fine Art

Een goed team begint bij leuke collega's. Want als je fijn samenwerkt, zet je nét dat extra stapje. Samen gaan we voor het beste resultaat. Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons hechte team? Bekijk welke vacatures er op dit moment zijn en solliciteer.

Opdrachtgevers aan het woord

Dank voor de goede service, het uitvoeren van alle transporten, het meedenken en keihard werken aan onze interne depotverhuizing...

Singer Laren

Singer Laren

Vakkundig, zeer flexibel bij last minute wijzigingen, collegiaal en steeds erop bedacht ons te ontzorgen...

De Pont Museum

De Pont Museum

Ik wil nog even meegeven dat wij enorm onder de indruk waren van jullie bedrijf en professionaliteit. De koerier zei zelfs dat jullie de beste service leveren in heel Europa...

Modemuseum Hasselt

Modemuseum Hasselt

Neem contact met ons op

Bel +31(0) 229 220225 of vraag online een offerte aan

Wij gebruiken cookies