OVER ONS

Meesters in flexibiliteit met een vleugje Noord-Hollandse nuchterheid

Imming Logistics Fine Art is een gespecialiseerd kunsttransportbedrijf gevestigd in Noord-Holland. Wij zijn volledig toegewijd aan het vervoer van kunst en andere waardevolle objecten. Met een team van enthousiaste en gedreven arthandlers, projectcoördinatoren en planners werken wij dagelijks aan logistieke oplossingen voor tentoonstellingen, beurzen, verhuizingen en individuele transporten. Onze diensten worden ingezet voor een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder overheidsinstellingen, kunstenaars, kunstverzamelaars, galeries en gerenommeerde musea, zowel nationaal als internationaal. en buitenland.


Het logistieke proces rondom het transport van kunst brengt met zich mee dat we samenwerken met andere partijen. Wij zijn, als enige kunsttransporteur in Nederland, 100% onafhankelijk. Wij maken geen onderdeel uit van een groter samenwerkingsverband en zijn daarom vrij in onze keuzes voor samenwerkingspartners, waaronder buitenlandse agenten.

Onze onafhankelijkheid heeft als voordeel dat we op basis van objectieve criteria zoals kwaliteit, eerdere ervaringen en tarieven keuzes kunnen maken, zonder vast te zitten aan verplichtingen binnen een internationaal netwerk. Hierdoor kunnen we meer transparante en op maat gemaakte samenwerkingen aangaan, waarbij we volledig focussen op de behoeften van onze opdrachtgevers.

De dagelijkse leiding

Met ruim 25 jaar ervaring in kunsttransport en bijbehorend projectmanagement beschikt Hans Imming over een wijdverspreid netwerk in logistiek en in de kunstwereld in algemene zin. Zowel nationaal als internationaal. Begin 2013 startte hij samen met Katrien Blokland Imming Logistics Fine Art. Samen geven zij leiding aan het team op een manier die gekenmerkt wordt door een pragmatische en flexibele aanpak, met oog voor detail en kwaliteit.

Management support

Natasja

Rood

Executive Assistant

Museum projects

Ronald

Vooijs

Manager Museum Projects 

Tessy

Stet

Project Coordinator

Nils

Pastoor

Junior Project Coordinator

Gallery projects

Robin

van Reijsen

Project Coordinator

Thijn

Wienecke

Junior Project Coordinator

Finance

Sytske

Snijders

Senior Finance & Human Resource

Annemarie

Grooteman

Administrative Assistant

Floor

Elmar

Kramer

Art Storage Consultant

Mattia

Koomen

Storage Coordinator

Planning

Arjen
Weel

Manager Transport & Logistics

Sander

Makkenze

Transport Planner

Arthandling

Arthandler

Arthandler

Arthandler

Arthandler

Arthandler

Arthandler

Arthandler

Arthandler

Arthandler

Richard

Schavemaker

Artpacker

Facility

Olivier

Wienecke

Facility Employee

Wilma

Pieterse

Facility Assistant

Kom werken bij Imming Logistics Fine Art

Een goed team begint bij leuke collega's. Want als je fijn samenwerkt, zet je nét dat extra stapje. Samen gaan we voor het beste resultaat. Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons hechte team? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer.