KUNST VERPAKKEN

De kunst van maatwerk verpakkingen

De kostbaarheid van een kunstwerk, in waarde of emotie, maakt dat de verpakking altijd onze uiterste zorg krijgt. Softpacks, klimaatkisten of transportframes, het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden om kunstwerken te beschermen. Voor het vervoer of opslag van uw kunstwerken is de wijze van verpakken van groot belang. Dit voorkomt beschadigingen aan het werk en beschermt tegen grote temperatuurschommelingen en vocht.

Het transport en de logistiek rondom kunst heeft impact op ons milieu. Wij zijn vastbesloten om duurzaamheid te verankeren in elke stap van onze operatie. Het gebruik van verpakkingsmaterialen speelt een belangrijke rol in onze visie op duurzaamheid.

Ook op huurbasis bieden wij diverse flexibele verpakkingsoplossingen


Klimaatkisten met verstelbaar binnenwerk

Soms is maatwerk niet de meest ideale oplossing. Dan is het goed te weten dat wij ook transportkisten op huurbasis aanbieden. Voor ingelijste kunstwerken waarbij extra aandacht nodig is op het gebied van klimatisering kunt u onze klimaatkisten laten inzetten. Deze kisten zijn dankzij hun verstelbare binnenwerk op locatie aan te passen aan de afmetingen van het kunstwerk.