KUNSTOPSLAG

Voor de opslag van kunst, of het nu gaat om een enkel werk of een gehele collectie, hebben wij altijd een passende oplossing.
Met ingang van april 2022 hebben wij ons gloednieuwe kunstdepot in gebruik genomen. In dit op maat gebouwde state of the art depot hebben wij ruim 5.000 m² aan hoogwaardige kunstopslag beschikbaar voor museale collecties, privéverzamelingen en bedrijfscollecties. Uiteraard volledig geconditioneerd en beveiligd, maar ook voorzien van een aantal unieke mogelijkheden. Zo is het in- en uitladen van de kunstobjecten vanuit de voertuigen áltijd gelijkvloers en inpandig.


Het geheel is gesitueerd in Zwaag, gemeente Hoorn. Op slechts 2 autominuten verwijderd van de A7 (Amsterdam – Leeuwarden) en direct aan de nieuwe verkeersader N23 richting Hoorn – Enkhuizen – Lelystad. De N23 Westfrisiaweg vormt een essentieel onderdeel van de Oost – West verbinding van Alkmaar naar Zwolle.


All-round service voor een comfortabel bezoek

U bent te allen tijde welkom om de kunstwerken te komen bekijken die zich in ons depot bevinden, met uw relaties of voor uw eigen inventarisatie. We begeleiden uw bezoek en faciliteren indien gewenst met een viewingroom. Maar ook een algehele conditiecheck en het schoonmaken van de werken behoort tot de mogelijkheden. Daarvoor beschikken wij over een eigen collectiewerkruimte.Dank voor de goede service, het uitvoeren van alle transporten, het meedenken en keihard werken aan onze interne depotverhuizing...

Singer Laren

Singer Laren

Imming Logistics Fine Art maakt internationaal transport zorgeloos!

De Pont Museum

De Pont Museum

Ik wil nog even meegeven dat wij enorm onder de indruk waren van jullie bedrijf en professionaliteit. De koerier zei zelfs dat jullie de beste service leveren in heel Europa...

Modemuseum Hasselt

Modemuseum Hasselt

Elmar Kramer - Art Storage Consultant

E: elmar@imminglogistics.nl
T: +31(0)229-220225