KUNSTOPSLAG

De kunst van een geconditioneerd depot

Voor de opslag van kunst, of het nu gaat om een enkel werk of een gehele collectie, hebben wij altijd een passende oplossing.
Met ingang van april 2022 hebben wij ons gloednieuwe kunstdepot in gebruik genomen. In dit op maat gebouwde state of the art depot hebben wij ruim 5.000 m² aan hoogwaardige kunstopslag beschikbaar voor museale collecties, privéverzamelingen en bedrijfscollecties. Uiteraard volledig geconditioneerd en beveiligd, maar ook voorzien van een aantal unieke mogelijkheden. Zo is het in- en uitladen van de kunstobjecten vanuit de voertuigen áltijd gelijkvloers en inpandig.


Het geheel is gesitueerd in Zwaag, gemeente Hoorn. Op slechts 2 autominuten verwijderd van de A7 (Amsterdam – Leeuwarden) en direct aan de nieuwe verkeersader N23 richting Hoorn – Enkhuizen – Lelystad. De N23 Westfrisiaweg vormt een essentieel onderdeel van de Oost – West verbinding van Alkmaar naar Zwolle.


Het transport en de logistiek rondom kunst heeft impact op ons milieu. Wij zijn vastbesloten om duurzaamheid te verankeren in elke stap van onze operatie. Huisvesting speelt een belangrijke rol in onze visie op duurzaamheid.

Tijdens de opslag van uw kunstwerken bieden wij u diverse extra diensten


All-round service voor een comfortabel bezoek

U bent te allen tijde welkom om de kunstwerken te komen bekijken die zich in ons depot bevinden, met uw relaties of voor uw eigen inventarisatie. We begeleiden uw bezoek en faciliteren indien gewenst met een viewingroom. Maar ook een algehele conditiecheck en het schoonmaken van de werken behoort tot de mogelijkheden. Daarvoor beschikken wij over een eigen collectiewerkruimte.Meer weten over de opslagmogelijkheden in ons nieuwe depot? Neem contact met mij op!

Elmar Kramer - Art Storage Consultant

E: elmar@imminglogistics.nl
T: +31(0)229-220225