KUNSTTRANSPORT

De kunst van gespecialiseerd vervoer

Ontdek het vervoer van kunstwerken en kostbaarheden op een hoger niveau. Bij Imming Logistics Fine Art begrijpen we dat dit geen gewoon transport is. Of het nu over land, over zee of door de lucht gaat, wij garanderen altijd de hoogste bescherming. Onze moderne voertuigen zijn uitgerust met speciale kenmerken die ervoor zorgen dat kwetsbare objecten veilig over de weg vervoerd worden. Denk aan klimaat- en temperatuurcontrole, luchtvering en bekleding van de laadruimte. Met deze geavanceerde voorzieningen bieden wij u de gemoedsrust van een vlekkeloos transport van A naar B, en indien nodig, weer terug. 

Het transport en de logistiek rondom kunst heeft impact op ons milieu. Wij zijn vastbesloten om duurzaamheid te verankeren in elke stap van onze operatie. Transport speelt een belangrijke rol in onze visie op duurzaamheid.

Ontdek onze internationale dienstverlening, waarbij we het volledige import- of exportproces voor u verzorgen.

Imming Logistics Fine Art beschikt over een groot internationaal netwerk van agenten en collega kunsttransporteurs


Met een grenzeloos netwerk van agenten

Imming Logistics Fine Art heeft een uitgebreid wereldwijd netwerk van agenten en collega's in de kunsttransportsector. We werken samen met gerenommeerde kunsttransporteurs in landen zoals Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië en Frankrijk. Ook overzees hebben we sterke connecties, zoals in Japan, de Verenigde Staten en Australië. Dankzij deze waardevolle contacten kunnen we u altijd verzekeren van een moeiteloos en efficiënt internationaal transport. Wij zijn, als enige kunsttransporteur in Nederland, 100% onafhankelijk. Wij maken geen onderdeel uit van een groter samenwerkingsverband en zijn daarom vrij in onze keuze voor internationale samenwerkingspartners.