Imming Logistics Fine Art heeft nieuw kunstdepot gebouwd

Vanaf april 2022 zijn wij gevestigd in onze nieuwe opslagfaciliteit en bijbehorende kantoren op bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn N-H. Met duizenden m² geconditioneerde kunstopslag en speciale features zoals inpandige laaddocks is dit gloednieuwe depot dé locatie voor opslag van kleine en grote kunstcollecties. Wij heten u van harte welkom!

Het nieuwe state of the art depot

Om verdere groei mogelijk te maken hebben wij gebouwd aan nieuwe huisvesting. Hiervoor hebben we onze jarenlange ervaring in kunstopslag en kunsttransport meegenomen naar de tekentafel. Al onze wensen zijn vertaald naar een prachtige nieuwe opslagfaciliteit met bijbehorende kantoren, welke haar deuren heeft geopend in April 2022. In dit state of the art depot hebben wij ruim 5.000 m² aan hoogwaardige kunstopslag beschikbaar voor museale collecties, privéverzamelingen en bedrijfscollecties. Uiteraard volledig geconditioneerd en beveiligd, maar ook voorzien van een aantal unieke mogelijkheden. Zo is het in- en uitladen van de kunstobjecten vanuit de voertuigen áltijd gelijkvloers en inpandig, zelfs als het een truck & trailer combinatie betreft.


Het geheel is gerealiseerd op bedrijventerrein Zevenhuis te Zwaag, gemeente Hoorn. Op slechts 2 autominuten verwijderd van de A7 (Amsterdam – Leeuwarden) en direct aan de nieuwe verkeersader N23 richting Hoorn – Enkhuizen – Lelystad. De N23 Westfrisiaweg vormt een essentieel onderdeel van de Oost – West verbinding van Alkmaar naar Zwolle.


Meer weten over de opslagmogelijkheden in ons nieuwe depot? Neem contact met mij op!

Elmar Kramer - Art Storage Consultant

E: elmar@imminglogistics.nl
T: +31(0)229-220225