Een mijlpaal! – De bouw van een stevig fundament
03 mei 2021 

Een mijlpaal! – De bouw van een stevig fundament

We zijn blij, trots en dankbaar om bekend te kunnen maken dat Imming Logistics Fine Art bouwt aan nieuwe huisvesting. We hebben onze jarenlange ervaring in kunstopslag en kunsttransport meegenomen naar de tekentafel. Om verdere groei mogelijk te maken zijn al onze wensen vertaald naar een prachtig nieuw op te leveren kantoor en opslagfaciliteit.

Maandag 3 mei 2021 is de eerste (mijl) paal geslagen van een geheel wat wordt gerealiseerd op duurzaam bedrijventerrein Zevenhuis te Zwaag (gemeente Hoorn). In dit ‘state of the art’ depot hebben wij ruim 5.000 m2 aan hoogwaardige kunstopslag beschikbaar voor museale collecties, privéverzamelingen en bedrijfscollecties. Uiteraard volledig geconditioneerd en beveiligd, maar ook duurzaam en CO2-neutraal.

Bedrijventerrein Zevenhuis ligt op 2 autominuten verwijderd van de A7 (Amsterdam – Leeuwarden) en direct aan de nieuwe verkeersader N23 richting Hoorn – Enkhuizen – Lelystad. De N23 Westfrisiaweg vormt een essentieel onderdeel van de Oost – West verbinding van Alkmaar naar Zwolle.

Blijf op de hoogte en houd onze pagina’s in de gaten voor meer informatie!