SAMENWERKING Vereniging Hendrick de Keyser
19 juni 2023 

SAMENWERKING Vereniging Hendrick de Keyser

Vereniging Hendrick de Keyser, opgericht in 1918, is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor het behoud van historische architectuur en cultureel erfgoed. De stichting heeft als doel om waardevolle historische panden en interieurs te verwerven, te restaureren en te behouden voor toekomstige generaties. Ze stellen deze monumentale gebouwen open voor het publiek, waardoor mensen de rijke geschiedenis en architectonische schoonheid van Nederland kunnen ervaren. Imming Logistics Fine Art is onlangs bedrijfsvriend geworden van Vereniging Hendrick de Keyser. Het is een samenwerking die perfect aansluit bij de doelstellingen van zowel de stichting als van Imming Logistics Fine Art.

Wij begrijpen als geen ander het belang van het behoud en de bescherming van waardevolle kunstwerken en erfgoed. Door onze expertise te combineren met de missie van Vereniging Hendrick de Keyser, kunnen we samenwerken om ervoor te zorgen dat kunstwerken en historische interieurs in optimale staat worden bewaard. Wij kunnen onze kennis delen met de stichting en haar leden, waardoor er een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaring ontstaat. Dit kan helpen bij het verbeteren van de praktijken op het gebied van kunstbehoud en -logistiek, niet alleen voor Vereniging Hendrick de Keyser, maar ook voor andere culturele instellingen en eigenaren van kunstcollecties.

Kortom, de vriendschappelijke relatie tussen Vereniging Hendrick de Keyser en Imming Logistics Fine Art versterkt het gemeenschappelijke doel van het behoud van cultureel erfgoed. Door samen te werken kunnen we ervoor zorgen dat waardevolle kunstwerken en historische interieurs voor de komende generaties bewaard blijven, terwijl ze tegelijkertijd kennis en expertise uitwisselen om de praktijken op het gebied van kunstbehoud te verbeteren.

Benieuwd naar wat de Vereniging Hendrick de Keyser allemaal doet? Of eens overnachten in een van de bijzondere huizen die de vereniging rijk is? Ga naar www.hendrickdekeyser.nl.